Activitats

S’inclou la interacció del soci amb els gestors del coneixement i els diferents espais. L’objectiu és  crear vincles professionals dispersant i generant l’actualització dels nous marcs del sector.

 


“SOPAR DE LLETRES amb…”

Una de les nostres apostes és compartir els moments lúdics amb els del coneixement, ja que tots dos són del major atractiu per establir unes relacions de proximitat i amistat dins del camp en què ens movem. Per això, gens millor que una bona taula.

22/11/2018   ANDREU MARTIN I JOAN MIQUEL CAPELL (+)


“ESPAI”

És el lloc on es determina l’àmbit de l’emissió del coneixement estructurat dedicat a la formació a través dels diferents mecanismes formatius i de discussió com poden ser: conferències, seminaris i cursos.  (veure informació)

20/02/2019    ANTI-DRONS (+)
30/01/2019    PERE BRACHFIELD (+)


SPY”

És el punt de trobada dels membres de Panatheneos on s’exploren els diferents contexts interrelacionats entre el món de la cultura, les institucions i la seguretat.

03/04/2019      CENTRE DE CONTROL DE TRÀNSIT AERI (+)
14/03/2019      CIUTAT DE LA JUSTÍIA (+)
14/01/2019      PALAU DE LA MÚSICA CATALANA (+)


ESDEVENIMENTS

Entenem que són aquells espais diversos on es poden dur a terme activitats de caràcter més pràctic, bé siguin les diferents perícies tècniques que es representen en la nostra professió o les demostracions en grans espais (simulacions etc.), visites a congressos, fires, centres d’interès o la trobada anual de socis.

26/09/2018   PRESENTACIÓ DE L'ASSOCIACIÓ AL SECTOR DE LA SEGURETAT  (+)


CONVIDATS

A la nostra àrea de convidats mostrem les persones que destaquen per les seves contribucions a la nostra associació.

veure convidats