Dinar Assemblea Extraordinària de Socis

El passat dijous 16 de gener va tenir lloc l’assemblea extraordinària de socis, organitzada per la vocalia d’activitats que el nostre vocal Jesús Martin va tenir la certesa de trobar un lloc al costat del mar de Gavà a on es van exposar les activitats que s’havien dut a terme fins a la data, valorant els encerts i les possibles millores.
Es va poder concloure amb la reflexió de què no sempre les grans aportacions econòmiques donen els millor resultats i aquest és el cas, hem pogut dur a terme un gran nombre d’actuacions de gran qualitat amb un cost molt baix i amb una gran implicació de tots i totes.
Tot seguit es van explicar les activitats immediates que ja estaven disponibles com és l’assistència a l’Abadia de Montserrat i altres activitats que estaran destinades, a més a més, a l’àmbit de l’ajut social.
Tot això es va dur a terme en un bon dinar, que l’associació va convidar als assistents, finalitzant en la distribució dels nous carnets de soci amb el disseny altruista del senyor Jordi Tàrrega, dissenyador gràfic de renom, i amb la col·laboració de l’empresa DATABAC.