Hospital de Campanya Santa Anna

La Junta de Panatheneos va signar el passat 8 d’octubre el conveni de col·laboració amb l’Hospital de  Campanya de Santa Anna, entitat que es dedica a donar cobertura social a aquelles persones en situació de pobresa i de gran dificultat d’integració social, entre aquestes s’ha seleccionat a un grup de joves perquè tinguin l’oportunitat de socialitzar-se mitjançant la formació i uns espais on poder viure com a plataforma transitòria fins que es puguin incorporar al món del treball.

La nostra associació ha tingut el privilegi de ser acceptada com a mitjà formatiu des dels camps del coneixement que tots plegats, gràcies a la nostra formació en l’àmbit de la seguretat i les emergències, podem contribuir al fet que aquestes persones en situació de risc d’exclusió social puguin gaudir de l’experiència dels nostres associats i d’aquesta manera sigui menys difícil accedir a trobar feina.
Hem preparat un temari i unes sessions en els àmbits esmentats que portarem a terme a l’Hospital de Campanya de Santa Anna i així pogué contribuir en aquesta tasca humanitària que posa en relleu la filosofia humanística de Panatheneos.
Tenim un equip que el nostre company Quim el qual coordina la comissió d’estudi i accions socials, el qual des d’aquestes línies us convida a tots a col·laborar, aportant idees, treballs o col·laboracions didàctiques.

Un cop més donem les gràcies als socis per les seves contribucions altruistes que estan portant a terme en aquest camp, que contribueix al fet que ajudem als més desfavorits a incorporar-se a la nostra societat.