Presentació de l’Associació al MNAC

El passat dimecres 26 de setembre vàrem iniciar el camí al tractament de la gestió al coneixement en tots els àmbits de la seguretat, sota el lema de PANATHENEOS 

26 DE SETEMBRE DE 2018

MNAC

IMG_9913

                                                     MEMBRES DE LA JUNTA AMB EL DIRECTOR DE SEGURETAT DEL MNAC

GRAN ÈXIT DE CONVOCATORIA

PRESENTACIÓ DE PANATHENEOS AL SECTOR DE LA SEGURETAT

L’acte que va tenir lloc al MNAC de la mà del seu director de seguretat el Sr. Joan Josep Pintado, que va fer-nos d’amfitrió de luxe, donant-nos després de l’acte inaugural un itinerari interessantíssim per aquesta instal·lació tan emblemàtica. Va ser un dia ple d’encerts, sobretot per la gran assistència de professionals del sector de l’empresa, la universitat, els cossos de seguretat i les emergències, on es va poder detectar el gran compromís del sector en la formació i interès.

Podem observar a les imatges l’intercanvi d’idees dels assistents, res millor que una copa i un moment de relax, dins d’aquesta concentració de professionals de la seguretat que van voler compartir amb nosaltres el llançament d’aquesta nova associació pel coneixement i difussió de la cultura de la seguretat, protecció civil i les emergències.

Va destacar la gran concurrència dins d’un marc incomparable com és el MNAC.

Des de la Junta volem agrair a tots i totes el suport en aquest acte tan important per nosaltres i que desitgem que formeu part de l’aventura de PANATHENEOS.

                    GRÀCIES