Activitats > Espai

És el lloc on es determina l’àmbit de l’emissió del coneixement estructurat dedicat a la formació a través dels diferents mecanismes formatius i de discussió com poden ser: conferències, seminaris i cursos.

El passat 23 de maig de 2029 Panatheneos va organitzar el I CURS PROTOCOL vs SEGURETAT amb l’experta de protocol Sara López. L’esdeveniment va atraure a professionals de la seguretat que van poder introduir-se al món del protocol i veure les sinergies d’aquest col·lectiu amb el nostre dia a dia. Donem les gràcies a ABERTIS per oferir-nos el seu Auditori i poder gaudir d’una activitat formativa diferent i entretinguda.

         veure més informació

 

Panatheneos ha organitzat el passat 20 de febrer de 2019 la I Jornada ESPAI ANTI-DRONS a Barcelona. L’esdeveniment va crear una gran expectació entre els assistents que van poder comprovar la tecnologia que hi ha darrera els actuals sistemes  de detecció anti-drons.

         veure més informació

 

L’ESPAI del dia 30 de gener de 2019 va comptar amb el professor i escriptor Pere Brachfield,  excel·lent comunicador sobre la prevenció de la morositat a les empreses.

          veure més informació