Activitats > Espai

És el lloc on es determina l’àmbit de l’emissió del coneixement estructurat dedicat a la formació a través dels diferents mecanismes formatius i de discussió com poden ser: conferències, seminaris i cursos.

  • JORNADA GOSSOS DE DETECCIÓ

El passat 27 d’abril de 2022 va tenir lloc la Jornada de Gossos de Detecció amb la col·laboració de Terracan. Ens van explicar la diversitat de serveis que realitzen, des de la dissuasió, passant per la detecció d’explosius, defensa o detecció de moneda, bitllets o substàncies, tot plegat utilitzant petits recipients que porten capsules de partícules d’olors de gran èxit per la preparació olfactiva i conductual dels gossos.

   veure més informació

El passat 23 de maig de 2029 Panatheneos va organitzar el I CURS PROTOCOL vs SEGURETAT amb l’experta de protocol Sara López. L’esdeveniment va atraure a professionals de la seguretat que van poder introduir-se al món del protocol i veure les sinergies d’aquest col·lectiu amb el nostre dia a dia. Donem les gràcies a ABERTIS per oferir-nos el seu Auditori i poder gaudir d’una activitat formativa diferent i entretinguda.

         veure més informació

Panatheneos ha organitzat el passat 20 de febrer de 2019 la I Jornada ESPAI ANTI-DRONS a Barcelona. L’esdeveniment va crear una gran expectació entre els assistents que van poder comprovar la tecnologia que hi ha darrera els actuals sistemes  de detecció anti-drons.

         veure més informació

L’ESPAI del dia 30 de gener de 2019 va comptar amb el professor i escriptor Pere Brachfield,  excel·lent comunicador sobre la prevenció de la morositat a les empreses.

          veure més informació