ESPAI amb Sara López “PROTOCOL vs SEGURETAT”

El passat dijous 23 de maig va tenir lloc el curs de PROTOCOL vs SEGURETAT, a càrrec de la professora Sara López la qual ens va introduir en les tècniques protocol·làries en els actes tant públics com empresarials, on es va posar de manifest la gran formació de la nostra conferenciant.                             

Ens va donar pinzellades imprescindibles per donar a conèixer aquest camp, que és imprescindible el coneixement dels moviments que es realitzant, per respectar els diferents estatus tant dels assistents als actes, com convidats, convidats d’honor, com el paper de l’amfitrió.

Tot plegat vam poder aprendre les diferents formes de distribució de les persones, en que els esdeveniments, al igual que la importància que té pel desenvolupament de les tasques dels serveis de seguretat.

Finalment es va portar a terme una copa, en la sala de conferències d’Abertis, un lloc realment molt adequat per la realització, d’aquests actes, que des d’aquestes línies volem aprofitar per agrair-los la seva col·laboració, especialment al nostre company i amic el sr. Xavier Moragas, que ens ha facilitat aquest espai.

METODOLOGIA
Durant la sessió s’ha combinat la teoria amb casos pràctics perquè els assistents poguessin consolidar millor els continguts donats durant l’activitat formativa.

HABILITACIÓ DEL PONENT. Professora Sara López

Llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i Bridgewater College (Virgínia, USA).

Màster en Protocol, Organització d’Esdeveniments i Gestió de Congressos impartit per ESPRI.

Especialitzada en protocol oriental (protocol de la Xina, el Japó i de l’Índia).

Experta en diplomàcia i coneixedora del protocol anglosaxó.

Actualment imparteix classes de Protocol Social i és columnista en “el Món Financer” en el qual escriu sobre protocol multicultural posant l’accent principalment en el protocol de la Xina, l’Índia i el Japó.