ESPAI amb Pere Brachfield

“ELS RISCOS DELS CRÈDITS INTEREMPRESARIALS”

30 DE GENER DE 2019

Els directors de seguretat  Gabriel Sevilla i Daniel Martín com associats de Panatheneos han tingut l’amabilitat de cedir-nos la sala de conferències de Cellnex, perquè el Professor i Escriptor de temes de prevenció econòmica, Pere Brachfield, ens portés una excel·lent comunicació sobre la prevenció de la morositat a les empreses.

“ els creditors tenen en general millor memòria que els deutors.”

els morosos per a dir que no et pagaran fan com els diplomàtics, que afirmen: "això no és impossible però haurà d'esperar" quan en realitat volen dir "no tindràs els meus diners ni per sobre del meu cadàver
PERE BRACHFIELD

ESPAI AMB...... PERE BRACHFIELD

Es van exposar mecanismes de prevenció de riscos econòmics i mètodes de la recuperació d’impagats, des de l’àmbit judicial a l’extrajudicial.

Ha estat de gran interès pels assistents, els quals han realitzat preguntes, què han estat resoltes de forma convincent

sopar de lletres

Posteriorment amb el nostre convidat hem disfrutat d’un sopar en un ambient de distensió en un espai emblemàtic del Port Olímpic de Barcelona

els riscos dels crèdits interempresarials

… la morositat és sens dubte el vuitè pecat capital dels espanyols, i encara sort que no està tipificat com a tal, ja que, Satanàs hagués hagut de triplicar l’aforament de l’infern per a allotjar a tots els morosos d’origen ibèric. No obstant això, per als propis espanyols ser morós només significa cometre un “pecadillo venial” sense importància

Pere Brachfield

contacta amb el professor

  • @PereBrachfield
  • Pere Brachfield
  • www.perebrachfield.com
  • pere.brachfield@perebrachfield.com

CV Pere brachfield

Graduat en comunicació de les organitzacions i RRPP per la Universitat de Barcelona.

Títol de Postgrau com a expert en gestió de cobrament per la Universitat Camilo José Cela.

CEO de Brachfield Credit & Risk Consultants, especialistes en la gestió integral del risc de crèdit. 

Professor de Credit & Collection Management en EAE Business School així com en diverses escoles de negocis i universitats, entre les quals es troba el IE Business School, Centre d’Estudis Financers CEF, IEF Institut d’Estudis Financers, UOC, Universitat Central de Catalunya, Fundació Universitària del Bages, Universitat Camilo José Cela, Universitat de Deusto, CEPADE, Universitat Politècnica de Madrid i Universitat de Lleida.

Creador de la morosología, nova disciplina de les ciències empresarials que estudia el fenomen de la morositat i busca fórmules per a combatre-la. En l’actualitat director del Centre d’Estudis de Morosología.

Conferenciant expert sobre temes relacionats amb la gestió del risc d’impagament ha impartit més de 1.000 conferències, cursos i seminaris en 10 països sobre Credit & Collection management.

Escriptor especialitzat en llibres d’economia i empresa té 27 llibres publicats.

Com a articulista, ha publicat més de 2.800 articles en 20 països i ha estat entrevistat en més de 120 mitjans de comunicació. Col·laborador habitual dels mitjans de comunicació, tant en premsa com en ràdio i televisió ha participat en més de 90 programes.

President de APGRI, Associació de Professionals en la Gestió del Risc de Crèdit i Cobrament.

Director d’estudis de la PMCM, Plataforma Multisectorial contra la Morositat i assessor de PIMEC en la lluita contra els impagats.

Expresident de FECMA “Federation of European Credit Management Associations, organisme europeu que agrupa associacions de credit managers de 14 països..

Numerio Negídiez: de profesión moroso

   El moroso en la historia de la humanidad

Autor y Editor PERE BRACHFIELD Con ilustraciones de ALBERT PALLARÉS

Publica: Ediciones de Humor Salmón     48 Pags. / Tapa dura / 15€ 

Guia PRÁCTICA PARA EL RECOBRO DE LAS DEUDAS

FC Editorial, la empresa editora de Fundación Confemetal, ha publicado “Guía práctica para el recobro de deudas”, un nuevo libro del profesor Pere Brachfield, cuyo objetivo es proporcionar al lector una información completa sobre técnicas y herramientas adecuadas para realizar la gestión de recobro con el fin de que actúe como un experto en la reclamación de deudas dinerarias y en el cobro a morosos.

COBRO DE IMPAGADOS Y NEGOCIACIÓN CON DEUDORES

Manual de estudio que proporciona al lector todos los conocimientos necesarios para luchar contra los impagos.

 El libro presenta soluciones prácticas para recobrar todo tipo de deudas, facilitando el aprendizaje tanto a los profesionales como a neófitos en el terreno de la recuperación de impagos