Activitats > Sopar de Lletres amb

Una de les nostres apostes és compartir els moments lúdics amb els del coneixement, ja que tots dos són del major atractiu per establir unes relacions de proximitat i amistat dins del camp en què ens movem. Per això, gens millor que una bona taula.


El passat 25 de novembre de 2021 es va celebrar el SOPAR DE LLETRES amb Fàtima LLambrich, periodista, criminòloga i escriptora que ens va parlar del seu llibre “Sense Cadàver”.

   veure més informació de l’acte

El SOPAR DE LLETRES del mes de setembre va tenir lloc al Restaurant Market de Barcelona amb el nostre convidat Alberto Villagrasa, advocat i escriptor que en parlarà del seu ùltim llibre “BARCELONA, CIUDAD SIN LEY”

      veure més informació de l’acte


El passat 30 de maig de 2019 es va celebrar el SOPAR DE LLETRES amb Jaume Bosch, polític i escriptor català que ens va parlar del seu últim llibre.

          veure més informació de l’acte


El SOPAR DE LLETRES del dia 30 de gener de 2019 va comptar amb el professor i escriptor Pere Brachfield,  excel·lent comunicador sobre la prevenció de la morositat a les empreses.

    veure més informació de l’acte


El SOPAR DE LLETRES del dia 22 de novembre de 2018 va comptar amb el mestre de la novel·la negra Andreu Martin i el Comissari Joan Miquel Capell premiat aquest any en Crims de Tinta, tots dos van realitzar una exposició detallada sobre la narrativa policíaca i novel·la negra, Capell donant una dissertació sobre els inicis de la policia catalana Mossos d’Esquadra, que li va portar a la novel·la descriptiva on sorgeixen companys de la seva professió que van donar lloc als inicis de la recerca policial dels Mossos d’Esquadra. D’altra banda el mestre Martin ens va donar unes anotacions de com s’aconsegueix realitzar un relat, finalitzant amb una magnífica interpretació d’un relat d’Edgar Allan Poe “El corazón delator” donant lloc a un col·loqui amb els assistents que van marxar després d’hores de gaudir d’una bona taula i gaudir d’una interpretació amb aquest parell de figures del món de la seguretat i l’escriptura.

     veure més informació de l’acte