Activitats > SPY

És el punt de trobada dels membres de Panatheneos on s’exploren els diferents contexts interrelacionats entre el món de la cultura, les institucions i la seguretat.

El passat 19 de novembre els socis de Panatheneos van poder visitar la fábrica y el departament de seguretat de Seat Martorell en una visita guiada amb el seu Gerent de seguretat corporativa y membres del seu equip col·laborador.

El passat 10 de juliol els socis de Panatheneos van poder visitar la Torre de Collserola en una visita guiada per les seves instal·lacions.

   veure més informació de l’activitat

 

El passat 3 d’abril va tenir lloc l’activitat “SPY AL CENTRE DE CONTROL DE TRÀNSIT AERI BARCELONA-GAVÀ”

   veure més informació de l'activitat

 

El passat 14 de març va tenir lloc l’activitat “SPY A LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA” una visita a les instal·lacions judicials acompanyats pel seu director de seguretat, el senyor Miquel Viadé.

     veure més informació de l'activitat

 

El passat 14 de gener es va realitzar el primer SPY de l’any 2019 amb una visita guiada i personalitzada per als socis de Panatheneos al Palau de la Música Catalana. Aquesta perla arquitectònica del modernisme català és l’única sala de concerts declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO (4 de desembre de 1997), que constitueix actualment un punt de trobada ineludible de la vida cultural i social de Catalunya

     veure més informació de l'activitat