SPY a La Ciutat de la Justícia

14 de març 2019

El passat 14 de març va tenir lloc l’activitat “SPY A LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA” una visita a les instal·lacions judicials, acompanyats pel seu director de seguretat, el senyor Miquel Viadé.

Aquest complex únic a l’estat espanyol està integrat per una sèrie d’edificis que acullen a tots els jutjats de Barcelona, L’Hospitalet i a l’Insititut de Medicina Legal, exceptuant l’Audiència Provincial.

Van poder observar la complexitat d’un centre que acull a millers de persones diàriament i on la Seguretat Privada i la Pública combinen el millor servei un gran exemple de coordinació, on el Sotsinspector Bastida dels Mosos d’Esquadra ens va obrir les portes dels diferents espais destinats a adults i menors que estan sota un procés judicial i que la policia autonòmica vetlla perquè es porti a terme amb totes les garanties.

L’estructura arquitectònica molt ben pensada per a ubicar diferents itineraris que a les persones que han d’estar ateses als diferents tribunals i per les diferents raons (investigat, víctima, testimoni, etc.), es pugui diferenciar dites situacions sense que en cap cas es doni cap col·lisió per raó d’invasió de l’espai. Un sistema arquitectònic utilitarista que sota l’observació dels vigilants de seguretat i els Mossos d’Esquadra garanteixen la millor estada als usuaris. Des de aquestes línies agrair al Sr. Viadé i Sr. Bastida la seva grata i il·lustrada atenció.