SPY a SEAT Martorell

La visita a Seat, del passat 19 de novembre va estar d’allò més interessant, de la mà del seu Director de Seguretat Manuel Garcia, que ens va explicar de forma breu l’històric de l’empresa des dels inicis de la seva fundació el 9 de maig de 1949 fins a els nostres dies, una evolució que ha passat de ser d’àmbit estatal a ser una empresa subsidiària  del grup alemany Volkswagen.

Dita evolució empresarial ha anat en paral·lel a les noves dinàmiques d’entendre la seguretat i l’actualització en les noves tecnologies, fet que ha permés al nostre amfitrió liderar un projecte i convertir una empresa que gaudia d’un sistema tradicional de vigilància i seguretat, al sistema actual, que és tranversal en totes les dinàmiques transversals de la seguretat en vers als sistemes d’informació i ciberseguretat, modernitzant les diferents tasques i responsabilitzant-se de tot l’entramat, sense oblidar el factor humà i emocional del tractament dels diferents equips.

Tots els assistents vàrem sortir satisfets d’hagué tingut la sort de participar en una visita tan interessant, on van poder observar les possibilitats d’una bona gestió i millora d’un departament de seguretat.

Agraïm també al Carlos M. Carballo, Vip Protection and Forensics Security  de Seat, per la bona organització de la visita i la seva implicació en respondre totes les preguntes dels assistents.