SPY al Centre de Control de Trànsit Aeri

El passat 3 d’abril va tenir lloc la trobada més esperada des de feia molt de temps, al Centre de Control de Trànsit Aeri de Barcelona-Gavà; després de tantes il·lusions, podia haver estat una pressa de contacte menor del que es podia esperar; però tot el contrari la sorpresa ha estat molt grata quan ens ha rebut els amfitrions Sr. Rubén Garcia i el nostre company i tècnic de seguretat d’Enaire el Sr. Ignacio Luis Pérez, que sota la direcció de la Sra. Laura Garcés, directora de navegació aèria ens han passat  al seu auditori i hem estat informats del servei que realitza Enaire i al mateix temps de conèixer les dificultats i la gran formació que ha de tenir un controlador aeri han dissipat a aquells que no coneixien aquest món de la navegació aèria, els dubtes i aclariments sobre conceptes tècnics i de seguretat.

IMATGES DE LA VISITA AL CENTRE DE CONTROL DE TRÀNSIT AERI BARCELONA-GAVÀ

Sens dubte la sensació general va ser de gran satisfacció de conèixer de prop un món sofisticat per la tecnologia i la selecció del personal de gran nivell, que vam poder comprovar en les diferents exposicions.

centre de control de trànsit aeri Barcelona-Gavà

RUBÉN GARCIA

IGNACIO LUIS PÉREZ

Tot seguit vam visitar les magnífiques instal·lacions que gaudeixen de tots els recursos per dotar els controladors de mitjans tècnics i humans que puguin garantir la seguretat aèria.

3 d'abril de 2019

DEGUSTACIÓ BCN MUT

Per finalitzar vam poder gaudir tots d'una degustació de vermut oferida pel nostre col·laborador BCN MUT

Ens ha quedat clar que per volar amb seguretat és essencial el treball que es fa des de terra.