Qui som

Som l’ ASSOCIACIÓ PER AL CONEIXEMENT I LA DIFUSIÓ DE LA CULTURA DE LA SEGURETAT, PROTECCIÓ CIVIL I LES EMERGÈNCIES, una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat establir llaços entre els professionals de l’àmbit de la seguretat privada i la seguretat pública.

NOSALTRES

Som un grup de professionals de diferents orígens pel que fa als àmbits de la seguretat en què treballem, que  sumem les diferències i perseguim un mateix objectiu: cultivar el coneixement per a millorar la qualitat del treball i del servei en totes les especialitats que comprèn el nostre sector.

OBJECTIUS

Facilitar el compromís dels professionals de la gestió de la seguretat en els seus respectius àmbits d’actuació, posant en valor el coneixement a través de l’intercanvi d’experiència, tant cultural com acadèmica i laboral, en els diferents camps de la seguretat integral, com ara, entre d’altres, la prevenció, les emergències o la protecció civil.

COM HO FAREM

Posant en contacte el món professional amb el món intel·lectual i de creació de coneixement en el marc acadèmic i universitari, dotant els nostres associats de formació especialitzada i actualitzada, proposant les persones més adequades per a dotar els nostres associats del coneixement de la major qualitat, en tant que partícips i transmissors d’aquesta formació, però, també, en tant que creadors de nou coneixement.

Facilitant les relacions interpersonals i institucionals tant en els àmbits de les diferents organitzacions representatives de la seguretat pública i privada com en els centres acadèmics de més prestigi.

Tot això, amb l’impuls d’un espai comú on potenciarem, amb els diferents actors sectorials, les aptituds i coneixements dels nostres socis, que són els qui donaran la substància alhora que esdevindran referents dels objectius que ells marquin.

Membres de la Junta Directiva

PRESIDENT
Albert Llarch Rubio

VICEPRESIDENT
Cecilio de Leonardo Perellón

SECRETARI
Xavier Baixas Castel

TRESORER
Domènec Orriols Gutiérrez

VICE TRESORER
Ricard Poimboeuf Sabí

VOCALS
Jesús Martín Rivero
Domènec Orriols Gutiérrez
Ricard Poimboeuf Sabí
Jesús Rico del Hoyo
Meritxell Rimbau Nel·lo

Vols ser soci de PANATHENEOS

Per presentar la teva candidatura omple el següent formulari o envia’ns a info@panatheneos.com el teu CV actualitzat i una carta de motivació explicant-nos el per què vols formar part de l’associació i què creus que hi pots aportar.