Qui som

Som l’ASSOCIACIÓ PER AL CONEIXEMENT I LA DIFUSIÓ DE LA CULTURA DE LA SEGURETAT, PROTECCIÓ CIVIL I LES EMERGÈNCIES, una associació sense ànim de lucre que té com a finalitat establir llaços entre els professionals de l’àmbit de la seguretat privada i la seguretat pública.

 

NOSALTRES

Som un grup de professionals de diferents orígens, en quant als àmbits de la seguretat, que  sumem les diferències i perseguim un mateix desig i que és el de cultivar el coneixement per dur a terme la gestió en totes les especialitats que comprèn el nostre sector.

 

OBJECTIUS

Facilitar el compromís dels professionals de la gestió de la seguretat en tots els seus camps, posant en valor el coneixement per portar a terme l’intercanvi de l’experiència, tant cultural com acadèmica i laboral; amb l’objectiu de gestionar el coneixement en els diferents camps de la seguretat integral, com ho són els de la prevenció, les emergències, la protecció civil, etc.

 

COM HO FAREM

Posant en contacte el món professional amb l’intel·lectual dins de l’acadèmic i universitari, dotant de formació especialitzada i actualitzada, proposant a les persones més adequades per dotar del coneixement de major qualitat als nostres associats, els quals són partícips d’aquesta formació i emissió de la mateixa.

Facilitant les relacions interpersonals com les institucionals en els àmbits de les diferents administracions representatives de la seguretat pública i privada, igual que els centres acadèmics de prestigi.

Tot això amb l’impuls d’un espai comú on potenciarem amb els diferents actors les aptituds i coneixements dels nostres socis, que són els que donaran la substància referencial als objectius que ells marquin.

 

Membres de la Junta Directiva

PRESIDENT
Albert Llarch Rubio

VICEPRESIDENT
Cecilio de Leonardo Perellón

SECRETARI
Xavier Baixas Castel

TRESORER
Joaquim Adrià Perelló

VOCALS
Jesús Martín Rivero
Domènec Orriols Gutiérrez
Jesús Rico del Hoyo
Meritxell Rimbau Nel·lo

Vols ser soci de PANATHENEOS

Per presentar la teva candidatura omple el següent formulari o envia’ns a info@panatheneos.com el teu CV actualitzat i una carta de motivació explicant-nos el per què vols formar part de l’associació i què creus que hi pots aportar.